Salon za negu pasa Grooming Line je smešten na lokaciji Novi Beograd, u tihom ambijentu gde je Vaš pas apsolutno bezbedan i opušten među najboljim grumerima. Grooming Line čini tim od grumera sa dugogodišnjim radnim iskustvom različitih rasa i tipova dlake kod pasa.

Usluge našeg salona uključuju u sređivanje i negu pasa. Takođe u ponudi imamo mnoge pakete koji uključuju popuste za Vas. U Grooming Line salonu kućni ljubimci se tretiraju na najbolji mogući način, nikako se ne vezuju, niti kažnjavaju. Sve je prilagođeno tome da se Vaš ljubimac oseća prijatno, zadovoljno i da bude srećan.

Sve usluge obavljamo vrhunskim profesionalnim preparatima za negu dlake i kože pasa. Tretiramo sve tipove dlake, od duge, svilene, kratke, oštre, kovrdžave do posebne usluge rašćebavanja umršene, kao i regeneracije ostećene dlake. Usluge pružamo po sistemu zakazivanja termina koji se nalazi na našem sajtu ili sistemo zakazivanja pozivom na telefon, tako da možemo da pružimo maksimalnu uslugu i u potpunosti se posvetimo sređivanju vašeg ljubimca.